CHP çalışmalarını hızlandırdı

CHP bugün milletvekili adayları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.Programa Ankara 2. Bölge milletvekili adayları Tekin Bingöl,Gökhan Günaydın,M.Kemal Kısacıklıoğlu katıldı.İlçe başkanı Ali Altınok yaptığı açıklamada şunları söyledi sayın milletvekillerimiz ile birlikte bugün Pazar esnafı ziyareti ile Akçakise köyü festivaline katıldıklarını dile getirdi.ardından ilçe meselelerine de değinen Ali Altnok şunları söyledi.

İlçeye belediye tarafından birşeyler yapılmaya çalışıldığını bunlardan içme suyu şebekesi çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Altınok burada gördüğü eksiklikleri dile getirdi.

İçme suyunda müteahhidi denetleyen kimse varmı...?

İçme suyunun ilçemizin hertarafına döşendiğini dile getiren Ali Altınok bu ilçemize bir hizmet yalnız burada benim gördüğüm denetim yok ne belediye nede bayındırlıktan bir denetim görmediklerini söyleyen CHP ilçe başkanı konuşmasını şöyle sürdürdü " benim bildiğim boru döşenmek için açılan çukura boru konmadan önce kum dökülür daha sonra üzerinede aynı işlem yapılır ama malesef ben kazılan ve kapatılan yerleri kontrol ediyorum böyle bir şey yok çıkan taş ve topraklarla direkt üzerlerini kapatıyorlar buda yanlış zamanla bu borular üzerlerine yük binince taşların boruları patlatacağını dile getiren CHP ilçe başkanı ALi Altınok  bu konu hakkında belediye tedibirlerini almak zorunda dedi.

Neden iki iş yapılıyor..?

Diğer bir konuya da değinen ilçe başkanı bu borular döşendikten sonra kapatılıyor evlere taksimat yapılırken tekrar mı kazılacak diye soran Altınok bu işlemin turistik bir yerde tek hamlede yapılması gerekir dedi.