Çamlıdere Festivalini Yoğun Katılım İle gerçekleştirdi

Geleneksel olarak yapılan Kırkpınar Yağlı Güreşlerinden sonra Ankara Çamlıdere Aluçdağı Festivali olarak anılan Büyük Çamlıdere Festivali Yaklaşık (20) bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı İçinde yapılan Büyük Çamlıdere Festivaline; Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can, İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal Ankara Milletvekili Hemşehrimiz Prof.Dr. Arife Polat Düzgün,  Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ak Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı,Adem, Ceylan, Kızılcahamlılar Derneği Genel Başkanı Beyhan Sarı, AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, İş Adamı Osman Sancak ve Vatandaşlar,Misafirler ve Davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Festivalde Başpehlivanlığı Tokatlı Güngör Ekin aldı. Sanatçılarımız Göktürkler Grubu, Ömer Özdemir, Cafer Dinç, Çamlıdereli İsa Acar, Şerife Çalıkıran, Sunucu Raşit Deniz Orhon, Sürpiz Sanatçı olarak Hakan Taşıyan'ında katıldığı festival akşam saatlerinde kadar yoğun ilgiyle devam etti. Büyük Çamlıdere Festivalinde Ağa Çamlıdere'nin sevilen ve sayılan ismi Serdar Şahin oldu.