Çam Otel Birinci Yılını Çalışanları ile Kutladı

Kızılcahamam Çam otelinin kuruluşunun 1. yılı sebebiyle düzenlenen personel gecesine Çam Otel Onursal Başkanı Ali İhsan Oğultürk, İcra Kurulu Başkanı Faruk Özden Oğultürk, Genel Müdür Orhan Dağdelen ile otel personeli ve aileleri katıldı.

Yemekli olarak düzenlenen Program açılışında konuşan Otel Genel Müdürü Orhan Dağdelen "Geçtiğimiz yıl otelimiz için başarılar ile dolu bir yıl oldu. Her zamanki gibi hizmet kalitemizi sürekli yukarıya taşıyarak misafir memnuniyetimizi en üst seviyede tuttuk. Bunun için çok çalıştık, zaman zaman da zoru başardık bunun için sizlere bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.Bu başarı sizlerin bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra birinci yıl dolayısı ile hazırlanan pastayı Çam Otel İcra Kurulu Başkanı Faruk Oğultürk kesti, programın ardından çalışanlar gece boyu doyasıya Ankara oyun havaları eşliğinde eğlendi.

Kızılcahamam Haber olarak ilçenin en prestijli otelelrinden olan Çam Otelin açılışının birinci yılını kutluyor, nice başarılı, bol müşterili yıllar geçirmesini diliyoruz.