Bugün değilse ne zaman deyip yollara düştüler

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 2016 yılı  Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında  “Bugün Değilse Ne Zaman” adlı Projenin ikinci etabı olan 3 gece 4 günlük Aydın-Muğla gezisine: 45 öğrenci, kafileden sorumlu İlçe Emniyet Müdürü Ali YEŞİLDAL’ın bulunduğu 4 Emniyet personeli, 1 sağlık personeli ve 2 öğretmen katıldığı  kafile 12.05.2016 günü saat 05.00’da İmam Hatip Ortaokulu bahçesinden 1 otobüsle hareket etti

1.gün Fethiye’de Tlos Antik kenti, Yakapark Şelalesini gezildi.

2. Gün Fethiyede tarihi Kayaköy ve  Ölü denizde yemekli tekne turuna katılan kafile tekneyle mavi mağara, kelebekler vadisi, , deve plajı, akvaryum koyu, st. Nicholas adası, soğuksu ve sonrası Saklıkent Kanyonu, Amiyntas Kaya Mezarları, Patara Antik Kenti gezildi. Kafiledekiler 2. Gün akşamı yörük çadırlarıyla meşhur Çalış Plajında bulunan büyük yörük çadırında eğlence etkinliğine katıldı.

3. Gün Muğla ili  Bodrum İlçesine hareket eden kafile, Bodrum Kalesi, Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi’ni gezerek  bolca hatıra fotoğrafı çektirdi. Bodrum Kalesini  gezdikten   sonra kafile aynı gün Aydın Kuşadası’nda bulunan konaklama tesisine geçerek, eğlence programlarına ve aqua park eğlencesine katıldı. Kafilede bulunan çocuk ve gençlerin çok keyif aldığı Ege Gezisi 16.05.2016 Saat 00.30’da Kızılcahamam’a dönüşle sona ermiş oldu.

 Ayrıca geziye katılan tüm öğrenci ve görevlilere İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından 2 adet tişört, 1 adet şapka, 1 adet seramik kupa bardak, 1 adet seramik tabak ve 1 adet dekoratif zeytinyağlı sabun hediye edilmiştir.