Bu hafta ilk durağımız Kızılcaköy../Foto Galeri

Kızılcahamam kaymakamı göreve geldiğinde başlattığı köy gezilerine kaldığı yerden devam dedi. Şimdiye kadar 80 in üzerinde köy gezilerek köylerin sorunları ile yakından ilgilenen İlçe kaymakamı Bilal Çelik ve beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin İlhan,Köylere Hizmet götürme birliği Encümeni Murtaza Güngör, Özel idare müdürü Sedat Topsakal ile birlikte bu hafta köy yollarına kaldığı yerden devam dedi

Baharın gelmesi ile tekrar başlayan köy gezilerine bu hafta Kızılcaköy, İnceğez, Demirci ören ve Doğanözü köyleri ile devam edildi. İlk köyümüz Kızılcaköy idi saat 11 gibi vardığımız köyde bizleri Başta Muhtar Hulusi Uluhan olmak üzere kalabalık bir köylü karşıladı.

Köy konağında toplanan köylüler ile köyün sorunları konuşuldu, bu köyümüzün de su sıkıntısı var yaz aylarında yetersiz olan suya sayaç takılması istendi. Ankara da yaşayan köylülerin emekli olanlarının köye gelmek istediği fakat su yüzün den gelmediği ifade edildi

Diğer yandan Kurt boğazı barajına giden tünel çalışmasında yapılan yolun Ankara ile aradaki mesafeyi 30-35 km yaklaştırdığı daha kestirme bir yol olduğu ifade edilerek yol ağında olmayan bu yolun yol ağına alınması istendi.

Bu bölgedeki köylerin genel bir sıkıntısı ise çiftçilere huzur vermeyen domuz bu konu ile ilgili sürek avı yapılması gerektiği dile getirerek yetkililerden yardım istediler.