Bu başkanı tanıyormusunuz o bizden biri

Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi olarak, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Hemşerimiz, Bayram KARAKAŞ'ı ziyaret etti

Genel Başkan Selim ŞENOL; ziyarette yaptığı konuşmada; “Bayram KARAKAŞ;180.000 üyesi olan Türkiye çapında örgütlenmiş güçlü bir sivil toplum örgütünün başkanlığını yapan, tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya gelen, hemşehri canlısı, özüyle sözüyle değerli bir kardeşimiz, kıymetimizdir. Hemşehrilerimizin böylesine etkili konumda olmaları bizi gururlandırıyor”dedi.

T.Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram KARAKAŞ ise; “Kızılcahamam sevdasını öğrendiğimiz büyüklerimin beni ziyaret etmesiyle çok duygulandım ve gururlandım. Hemşehrilerimin her noktada hizmetindeyim ve üzerime  düşeni yapmaya devam edeceğim. İnşallah gücümüz ve birlikteliğimiz her geçen gün artarak devam edecektir”dedi.

Ziyarete Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri dernek başkanı Selim ŞENOL, Genel Başkan Yardımcısı Recep DURSUN,Durmuş GÜRCAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, TayyarTOPÇU, Durali UYGUNve S.Mehmet AYHAN katıldı. Genel Sayman

Kızılcahamamhaber olarak ilçemizin önde gelen simalarına yaptıkları ziyaret ile bizlere tanıtan dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ediyoruz.