Ben Bilmem Velim Bilir Kitap Okuma Yarışması

Kızılcahamam Lisesi tararından projelendirilen ve Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemiz okullarında düzenlenen   “Ben Bilmezsem Velim Bilir” kitap okuma yarışmasına ilçemiz okullarından 500 ‘ün üzerinde başvuru yapıldı. Yarışma Hafta sonu Kızılcahamam lisesinde yapılacak.

Sınavlar

İlkokullar   11 ocak 2015 Pazar günü saat 10:00

Ortaokullar ve liseler 11 Ocak 2015 Pazar günü saat 11:30 da yapılacaktır.

Sınava girecek  öğrenci ve velilerimiz sınavdan en az  yarım saat önceden Kızılcahamam lisesinde olacaklardır.Sınavda verilecek ödüller

İLKOKULLAR

1.BİRİNCİYE YARIM ALTIN

2.İKİNCİYE ÇEYREK ALTIN

3.ÜÇÜNCÜYE  GRAM ALTIN

ORTAOKULLAR

1.BİRİNCİYE YARIM ALTIN

2.İKİNCİYE ÇEYREK ALTIN

3.ÜÇÜNCÜYE  GRAM ALTIN

LİSELER

1.BİRİNCİYE YARIM ALTIN

2.İKİNCİYE ÇEYREK ALTIN

 

3.ÜÇÜNCÜYE  GRAM ALTIN

 

"Ben Bilmem Velim Bilir" adlı kitap okuma yarışması 11.01.2015 Pazar günü  Kızılcahamam Lisesi'nde; İlkokul ve Ortaokullar için saat 10.00'da liseler için saat 11.30'da yapılacaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve Kızılcahamam Lisesi’nin sorumluluğunda olan hem veli hem de öğrencisinin birlikte yarıştığı kitap okuma yarışması.

Projenin Amacı:

Öğrencilere ve velilerine kitap okuma alışkanlığı ve zevki kazandırıp okuduğu kitabı değerlendirebilme becerisi kazandırmak; onları sözcüklerin zengin dünyasıyla buluşturmak amacıyla ilçemiz ilkokul, ortaokul ve liselerini kapsayan “Ben Bilmem Velim Bilir” adlı kitap okuma yarışması uygulamaya konmuştur. Projenin adının “Ben Bilmem Velim Bilir Kitap Okuma Yarışması” olması kimseyi yanıltmamalıdır. Projenin asıl amacı çocukları ve velilerini yarıştırmak değil, tatlı bir rekabet içerisinde okumaya dikkat çekmektir.