Belediye kaplıca oteli ihale ediliyor.

Mülkiyeti Kızılcahamam Belediyesine ait Kaplıca Oteli Belediye Meclisinin 06.02.2007 tarihinde aldığı kararla bakım onarım ve yenileme yapılarak 15 yıllığına kıraya verilecek.

 

İhale:23.08.2007 Cuma günü belediye Encümen toplantı salonunda saat 14:30 da  Açık Teklif usulü kiraya verilmek üzere ihale edilecek.

İhalenin muamman bedeli  aylık  20.000.00 YTL dan 15 yıl süreliğine ihaleye çıkacak olan Kaplıca Otel ihaleyi alan işletmeci tarafından büyük bir değişime uğradıktan sonra hizmete girecek.

Yaklaşık olarak 1.3 milyon lira tutacağı tahmin edilen tadilat yapıldıktan sonra hizmete girecek otel Kızılcahamam’ın en güzel otellerinden birisi olacak.

 

Yer ve konum olarak ilçenin en güzel yerinde olan otel Belediye İsmini kullanacak dolayısı ile ileride bir sıkıntı çıkmaması için Kızılcahamam’a zarar getirmeyecek insanlar tercih edilmeli.Eğer kira olarak yüksek rakam verip ihaleyi aldıktan sonra bu kirayı çıkartmak için her geleni otele alırsa bu Kızılcahamam  ve ismini kullandığı belediye adına iyi bir örnek olmayacağını düşünüyoruz.

 

İhalenin şartnamesi Belediye Tahakkuk tahsil şefliğinden 1.000.00 YTL karşılığı alınabilecek şartname almayanlar ihaleye katılamayacak