Belediye Bünyesinde 19 takım 550 sporcu var

Kızılcahamam Belediyesi gençlerin boş vakitlerini geçirebilmeleri için yedi farklı spor dalında toplam 550 lisanslı sporcu yetiştiriyor. Belediye başkanı Coşkun Ünal yaptığı açıklamada Belediye olarak greve geldiğimiz günden itibaren geçen iki yılda spora birçok yatırım yaptık, ama hala tesis yetersizliği var Düğün salonunun altına fitness salonu ve güreşçilerimizin çalışabileceği kompleks yaptık yeni yılda açılışını yapacağız, güreşçiler salon yerine burada çalışabilecekler.

Belediye olarak gençlere daha güzel vakit geçirtmek ve onların boş zamanlarını verimli bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacı ile salon sporlarına önem veriyoruz. Bu alanda Belediye bünyesinde 5 futbol, 4 güreş, 1 tekvando, 4 voleybol, 4 basketbol, 1 satranç olmak üzere toplam 19 takım ve 550 lisanslı sporcumuz var, 2011 yılında yüzme takımları da oluşturacağız hedefimiz bin sporcu dedi.

Belediye başkanı Coşkun Ünal burada sitemimiz Gençlik ve spor il müdürlüğüne, İl müdürlüğü ya kapalı spor salonunu yapmalı ya da belediye olarak bize vermeli, takımlar antrenman yapmakta zorlanıyor, salon ve zemin kötü, bu konuda kaymakamlık ve özel idare bize yardımcı olmalı, ilçenin içerisinde boş bekleyen çim saha bize verilmiyor. Gençleri güzel alışkanlık sahibi yapmak için uğraş verdiklerini dile getiren belediye başkanı bu hedef doğrultusunda çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.