Belediye Başkanı Süleyman ACAR Kızılcahamam Tarihinin En büyük Projesini Açıkladıı

Belediye Başkanı Süleyman ACAR merakla beklenen açıklamayı yaptı.

Başkan Süleyman Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 100 yıllık ilçe tarihinin en büyük ve prestijli projesinin müjdesini verdi. KIZILCA- HAMAM yapılıyor.

Kızılcahamam adından da anlaşıldığı gibi Kaplıcaları ile ünlü bir şehir, adını hamamdan alan bu güzel şehrin  yılların yorgunluğunu üzerinde taşıyan, her yıl yapılan tamir ve tadilatı dahi kaldıramayacak yorgunluğa sahip Büyük Kaplıca, Pansiyon evleri, Aşiyan yıkılarak, Kızılcahamam'a yakışır iki kattan oluşan zemin katı otopark, üzerinde hamam ve jakuzilerin bulunduğu ve Kızılcahamam'ın en büyük projesi yapılacak.

Belediye Başkanı Süleyman ACAR bu büyük projenin  detayları ile ilgili da açıklama yaptı. "İşte karşınızda aylardır yayınlamak için heyecanla beklediğimiz, 2 yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığımız Cennet ilçemizin adına yakışır ; 

“KIZILCA’ HAMAM” PROJEMİZ 
✅12.136 m2 inşaat alanı,
✅Ferah mimarisi,
✅Gün ışığı ile aydınlanan hamamları,
✅Kapalı ve açık otoparkları,
✅28 adet fonksiyonel özel aile banyosu,
✅14 adet dükkanı,
✅Özel Gelin ve VIP Hamamları,
✅Termal Havuzları,
✅Yaklaşık yüzde 60 kapasite artışı,
✅SPA bölümü 
ve daha pek çok fonksiyonel alanları ile videosunu bile izlemeye doyamadığımız, kadim ilçemize yakışan, heyecanla, aşkla hazırladığımız “KIZILCA’ HAMAM” ilçemize çok yakışacak 
Yapımı için hızla çalışmalara devam ettiğimiz projemizin devam eden ihale süreci tamamlandığında, büyüklüğüne göre kısa bir zamanda bitirmek için var gücümüzle çalışcağız.
Projenin hazırlanmasında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ile ekibine ve Belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.
KIZILCA’ HAMAM Sizce nasıl? Beklediğinize değmiş mi?

Kızılcahamam tarihine ismini altın harflerle yazdıran hemşehrimiz Murat Kurumu unutmamak lazım (heykele karşıyız) yaptığı işleri anlatmak adına söylüyoruz heykeli dikilesi bir bakanımız, Kızılcahamam'ın en güzel yerlerine ismi verilebilir, bunu gerçekten hak eden bir hemşehrimiz kendisine Kızılcahamamhaber olarak teşekkür ediyoruz.