BEKO yılın annesini seçerek ödülünü verdi

Beko yılın annesi seçmeleri bu sene 38 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “yılın annesi” seçmeleri Kızılcahamam Beko bayiinde 200 katılımcı içerisinden seçilerek yapılan törenle ödülleri verildi.

Törene Kızılcahamam Belediye Başkan vekili hasan AKKAYA, belediye başkan yardımcısı Cevat Yüce, esnaflar ve yılın annesi olmak için form dolduran bayanlar katıldı. 

Beko’nun bu sene Türkiye’de 38 ildeki bayileri aracılığıyla gerçekleştirdiği ‘Yılın Annesi’ organizasyonu Kızılcahamam Beko Bayii Yıldırım Ticarette düzenlendi.200 kişinin katılım formu doldurduğu yılın annesi adayları içerisinden Kızılcahamam’da yılın annesi olarak Deniz Tekçam seçildi. Yılın annesine ödülünü BEKO Bayii Mahir Yıldırım tarafından Bulaşık Makinası hediye edildi.

Yılın annesi seçilen Deniz Tekçam geçtiğimiz ay doğum için gittiği hastanede sevinç ve acıyı aynı anda yaşamıştı. İkinci çocuğu doğduktan bir saat sonra eşini kaybeden Deniz Tekçam bir cana kavuşurken en sevdiği canını, can yoladaşını da kaybetmenin acısını yaşadı. Yılın Annesi olmayı hak eden Deniz Tekçamı kutluyoruz