BBP logosunu değiştirecek mi

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin başkanlık divanının üye sayısının artırılacağını bildirdi. A.A muhabirinin sorularını yanıtlayan Yazıcıoğlu, partisinin olağanüstü kurultayının 15 Nisan 2007 Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda yapılacağını ve 1100 delegenin oy kullanacağını söyledi.

''Kurultayda başkanlık divanının üye sayısı artırılacak'' diyen Yazıcıoğlu, ''parti içi demokrasi işleyişini daha da genişletecek ve daha kurumsal hale getirecek bazı tüzük tadilatlarının yapılacağını'' dile getirdi.

Son aylarda partisine ''önemli'' katılımlar sağlandığını anlatan Yazıcıoğlu, bu isimlerden bazılarının da parti yönetiminde görev alacağını kaydetti. ''Milli İktidar'' adını verdikleri kurultayda, ''ülkeyi yönetme vizyonunun ortaya çıkacağını'' belirten Yazıcıoğlu, ''partilerde lider sultasının sürdüğünü, kendi partilerinde de bu tür kaygılardan uzaklaşılması için tüzük değişikliğine önem verdiklerini'' bildirdi.

Bir süredir parti logosunun değişeceği yönünde söylendiler bulunduğunu anlatan Yazıcıoğlu, ''Parti logosu değişmeyecek'' dedi. Öte yandan, bir süre önce BBP'ye katılan Namık Kemal Zeybek'in kongrede genel başkan yardımcılığına getirileceği belirtiliyor.