BBP Belediye Başkan Adayı Süleyman Özdere oldu

Yerel seçimler yaklaşırken Kızılcahamam’da teşkilatı bulunan ve adayını açıklamayan Büyük Birlik Partisi de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde partisini temsil edecek Kızılcahamam Belediye Başkan Adayını açıkladı.

30 Mart yerel seçimleri öncesi Kızılcahamam’da Ak Parti’den Muhittin Güney, MHP den Coşkun Ünal, CHP den Ahmet Hızarcı, SP den Adem Özbeklerin açıklanmasının ardından BBP Partisi de ilçe Başkanı Süleyman Özdere’yi belediye başkan adayı olarak açıkladı.

Büyük Birlik Partisinin kuruluşundan bugüne kadar partide görev yapan, Süleyman Özdere Altındağ ilçe teşkilatından 2004 yılında İl Genel Meclisi Adayı olmak üzere Kızılcahamam’a geldi. Katıldığı ilk seçimde 933 oy alarak büyük başarı gösterdi.2007 yılında Kızılcahamam’da ticaret hayatına başlayan Özdere aynı yıl BBP Kızılcahamam ilçe başkanı oldu. 2007 yılından bu yana Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı olarak görev yapan Süleyman Özdere ayrıca 2000 ile 2010 yılları arasında Bağören Köyü Dernek başkanlığı görevinde bulundu, Türk Konut üst kurul delegeliği, Anmes-Bir Üst Kurul delegeliği yapan Özdere Kızılcahamam Sucuk Et ve Et Ürünleri Ltd. Şti. altında Özdere Bazlama, Bizim sofra Restaurant işletmeleri ile Kızılcahamam’da yöresel alanda ticaret ile uğraşmakta olan Süleyman Özdere evli ve üç çocuk babasıdır.