BBP Bayrak israfına dikkat çekmek için bir eylem yaptı

Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam İlçe Teşkilatı 30 mart yerel seçimlerinde siyasi partiler tarafından Kızılcahamam ve köylerde cadde üzerinde asılan bez afiş, bayrak ve posterlere yapıla israfa dikkat çekmek için cadde üzerine pankart astı.

"Hazine yardımı ve Belediyemiz Desteği olmadığı için, Bayrak Kirliliği yarışına katılamıyoruz. Tüm Hemşerilerimizden Özür Dileriz. Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam İlçe Teşkilatı"

Yazan pankartı cadde üzerine asılmasının ardından bir açıklama yapan ilçe başkanı Serdar Akbaş şunları söyledi. " 2009 seçimlerinde ilçede seçime giren bütün siyasi partiler bir centilmenlik anlaşması yapmış ve bu anlaşmaya sadık kalarak böyle bir masrafa girmemişti. Bu sene yapılan toplantıda sadece seçim bürolarının önü süslenecek diye anlaşılmıştı fakat MHP, Ak Parti ve CHP bu yapılan anlaşmaya uymayarak Kızılcahamam ve köylerin her tarafı böyle bayrak ve afişlerle süslenmiş ve gereksiz bir israfa neden olunmuştur.

Büyük Birlik Partisi olarak bizim arkamızda Belediye desteğimiz yok, Hazine Desteğimiz yok, biz 21 yıldır hazineden ve belediyeden yardım almadan bir avuç  davaya inanmış insanlar kendi birikimleri ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Partiler yüzbinlerce lirayı bu bayrak ve posterlere harcıyor, bazı partiler sırf bu afişleri ve posterleri koymak için depo kiralamış,