Bayramda Hastalar Unutulmadı

Muradiye Okulları Koordinatör Müdürü Muhittin GÜNEY, Ramazan Bayramı münasebetiyle Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesinin her bayram olduğu gibi bu bayramda düzenlemiş olduğu Resmi Bayramlaşma Törenin’den sonra hastanede yatan hastaları ziyaret etti.

Bayramlaşmanın ardından www.kizilcahamamhaber.com sitemize açıklama yapan GÜNEY, "Bayramların korunması ve yaşanması, hatırlatılması gerekiyor. Bayramlarla birlikte insanlar paylaşma, dayanışma birlikteliğin en güzel duygularını yaşayabiliyor. Bunu hiçbir zaman kaybetmemeyi dileyerek tüm Kızılcahamamlı hemşerilerimin tekrar Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu.

HASTALAR UNUTULMADI       

Bayramlaşma töreninin ardından Kızılcahamam Devlet Hastanesine geçen Muradiye Okulları Koordinatör Müdürü Muhittin GÜNEY, 30.07.2013 tarihinde  Düzce’de trafik kazası geçiren Muharrem Ersin ve Turgay Ersin’inde Düzce Atatürk Hastanesinden taburcu olduğunu ve  Kızılcahamam Devlet Hastanesine sevk edildiğini öğrenen güney ersin ailesini ve diğer servislerde yatan hastaları da ziyaret etti. Hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Muhittin GÜNEY, bayramlarını kutlayarak geçmiş olsun temennisinde bulundu. ,,