Bayram mesajları, mutlu bayramlar dliyoruz

Üç ayların sonuncu olan Ramazan’ın sonlarına yaklaşırken bayram hazırlıkları da hareketlenmeye başladı. Ramazan Bayramı’na az bir zaman kala Kızılcahamamlıları ve esnafı tatlı bir telaş aldı. Vatandaşlar bayram hazırlıklarını bitirmeye çalışırken esnaf da talepleri karşılamaya çalışıyor.Kızılcahamamhaber olarak bayram mesajlarını yayınlıyoruz.

Bu bayram herkes bayram sevincini ve coşkusunu içimizde hissedelim bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların, mahkumların ve kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatalım. Hastane köşelerinde şifa bekleyenlerin gönüllerini alalım. Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Başta Suriye ve Myanmar, Arakan olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde zorda, darda ve sıkıntıda olan bütün kardeşlerimize dua edelim

Kızılcahamamhaber olarak ilçemiz insanının ve islam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar hayurlara vesile olmasını dileriz.

k

 

 

 

 

.

 

 

 

.