Bartın 1.ulusal bisiklet şöleni yapıldı

Belediye Başkanı Cemal Akın bisikletçileri Bartın Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde karşıladı.

Bartın Belediyesi 1. Kum Zambağı Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1.Ulusal Bisiklet Şenliği dolayısıyla Bartın’a gelen bisikletçiler 3 gün sürecek festivale katıldı. İnternet üzerinden kayıtları yapılan şenliğe Kızılcahamam’dan Mecit Bal, Fatih Sağlam, Kenan Arslan ve Mustafa Özdemir katıldı.

Bisiklet Şenliğini TRT SPOR 2 Eylül Pazartesi günü Saat:16.20 Bisiklet Dünyası programında yayınlayacak

Bisikletçilere Hal’de bir süre sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın bisikletçilere kentimize hoş geldiniz diyerek Bartın hakkında bilgiler verdi.Pedaldaşlar ise Belediye Başkanı Cemal Akın’a üzerinde “Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür ederiz” isimli afişlerle karşılayıp teşekkürlerini sunarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada “Bu gün burada Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen bisikletçilerimizle bir aradayız. Bisiklet gönüldaşları ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bartınlı 100 civarında bisiklet gönüllüsü kardeşlerimizde var burada. Belediye olarak Bartın’da bisiklet yolları oluşturmakla ilgili çalışmalarımız da olacak.dedi.

Kardeşlerimizi bu gün burada konaklattık. Buradan Mugada’ya oradan Kızılkum’a gidecekler. Daha sonra İnkum’a geçecekler. Akşam orada kalacak kamp yapacaklar. Sonra Tarlaağzı’nda kamp yapacaklar. Daha sonra Amasra ve Çakraz bölgesi giderek sahil turu yapacaklar. Elimizden geldiğince ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Bu 3 günün kazasız, huzurlu ve mutlu şekilde devam etmesini ümit ediyorum” dedi.