Atatürk\'ün ölümünün 78. yılında törenle anıldı.

Mustafa Kemal Atatürk’ ün ölümünün 78.yıldönümü dolayısıyla 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Sunma töreni  yapıldı. Daha sonra  gösterdiğinde yapılan 2 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımız eşliğinde bayraklar, yarıya indirildi.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında yapılan çelenk sunma töreninin ardından, Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen anma programına geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından, Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk Oratoryosu sahnelendi. Program 10 Kasım sinevizyon gösterisinin izlenilmesi ve Atatürk’ ün sevdiği şarkıların seslendirilmesinin ardından son buldu.

10 Kasım anma programına Kaymakamımız Mehmet YILDIZ, Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, Cumhuriyet Başsavcısı  Fatih MUŞMAL, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri,  Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlarımız katıldı