Ankarada taşlı spoalı kavga

Kenan Öner’in “Ankara’da olaylar çıkacak, önlem alın” iddiaları gerçek oldu. Ankaragücü – Beşiktaş maçının yapılacağı 19 Mayıs Stadı’nın yakınlarında taraftarlar taş ve sopalarla birbirlerine girdi.

Ankaragücü - Beşiktaş maçı öncesi gergin anlar yaşandı. 19 Mayıs Stadı'nın çevresinde yaşanan taşlı sopalı saldırıda yaralananlar oldu. Birbirlerine saldıran taraftarlar bir anda ortamı gererken, polis erken önlem alarak iki takımın taraftarlarının sıcak temasını ve olayların büyümesini önledi.

Stad çevresindeki gerginlik sonrası polis çok sayıda taraftarı göz altına alırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Bazı Beşiktaşlı taraftarların alkollü oldukları gözlenirken, Ankaragücü-Beşiktaş maçı olmasına rağmen Bursa'dan Bursaspor taraftarlarının gelmesi de dikkat çekti. Bursa'dan 3 otobüs dolusu Bursasspor taraftarı Ankaragücü'nü destek için gelirken, Bursaspor taraftarlarını getiren 3 otobüste yapılan aramalarda bir çok kesici ve delici aletler bulundu. Bunun üzerine otobüsler ve taraftarlar şehre sokulmadan geri gönderildi ancak; buna rağmen bir çok Bursaspor taraftarı Ankara'ya geldi ve stad çevresinde görüldü.