Ankara valisi Vasip Şahin Kızılcahamam\'da incelemelerde bulundu

1996-2000 yılları arasında Kızılcahamam kaymakamı olarak görev yapan ve ilçemizden ayrıldıktan sonrada Kızılcahamam ile bağlarını hiç kopartmayan Ankara Valisi Vasip Şahin yine vefasını gösterdi, Kızılcahamam'da esnaf ziyareti yaptı eski dostları ile hasbihal etti.

Kızılcahamam Çam Otelde İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Polisi Eğitim Kursu’na katılan Ankara Valisi Vasip Şahin programın ardından,  Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ile birlikte  yapımı devam Cephe İyişletirme – Sokak Rehabilitasyonu ve Yeni Pazar Yeri Projelerini inceledi.. Daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti. ŞAHİN esnafları ziyareti sırasında merhabasını hiç kesmediği eski dostları ile hasbihal etti. 

20 yıl önce Kızılcahamam kaymakamı olarak görv yapan ilçeden ayrıldıktan sonra Kızılcahamam'a sürekli gelen ve ilçeyle bağını hiç kopartmayan mütevazi kişiliği ile insanların sevgisini kazanan İstanbul valilği döneminde öğrencilerin okuları tatil eden vali olarak tanıdığı ve sevdiği Ankara valimiz Vasip Şahin esnaf ziyaretin sonrasında Belediye Başkanı Süleyman ACAR ile birlikte Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy'u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.