Ankara konak bugün açılıyor

Kızılcahamam kaplıca Parkı içerisine Belediye tarafından yapılan ve ihalesini İlçemiz Çakmak Örencik köyünden İş adamı  Ali Güven beyin aldığı Ankara evi Kızılcahamam’a yakışır bir konak haline geldi.

Bugün saat 11.00 de açılışı yapılacak olan konağa tüm hemşerilerimizi bekliyorum diyen Ankara Konak İşletmecisi Ali Güven bey şunları söyledi.

Kızılcahamam aşığı bir kişi olarak ilçeme hizmet etmek ve ilçemizin önünü açmak için elimizden geldiği kadar katkıda bulunmak istdim ve  sevdalısı olduğum Kızılcahamam’a yatırım yapmak amacı ile geldim,yaklaşık iki aydan buyana büyük emek vererek ilçemize yakışır bir mekan hazırlamak için çaba gösterdik Allah nasip ederse bugün açılışını yapacağımız Ankara Konak’ta Dışardan gelen misafirlerimize ve ilçemiz insanına güzel ve kaliteli hizmeti bir arada sunmaya çaba sarf edeceğiz diyerek tüm Kızılcahamam lıları açılışlarına davet etti.

Açılışı bugün saat 11:00 da yapılacak olan Ankara Konak’a katılım yoğun olacağı beklenirken birçok siyaset ve Belediye Başkanın gelmesi bekleniyor.

Bizde Kızılcahamam haber olarak Ankara Konak’ın İlçemize hayırlı olması temennisi ile bol kazançlar diliyoruz