Ak Parti\'nin Çatı Adayı Tahir TAŞKIN mı olacak ?

İyi Parti Kızılcahamam İlçe teşkilatı haftalık olağan toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantıda partinin çalışmalarından ziyade 2019 yerel seçimleri hakkında kurucu ilçe başkanı Coşkun Ünal'ın konuşmasında dile getirdiği bir konu damga vurdu.

2019 da yerel seçimleri ile ilgili eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal'ın son günlerde çarşı pazarda konuşulan ve herkes tarafından değişik yorumlar yapılan konu ile ilgili yaptığı açıklama herkesin ilgisini çekecek,konuşulan konu şu  Ak Partinin 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı kim olacak?

İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Coşkun Ünal yaptığı konuşmada Kızılcahamam'da belediye  başkanlığını almak için çalışmalarımızı yürütüyoruz, ama Kızılcahamamlılar bizi layık görmez ise , Yaşar Yıldırım'ın ittifakın adayı olarak açıkladığını Tahir TAŞKINI o makamda görmek kendisini çok mutlu edeceğini dile getirdi. Tahir Taşkın  bizim kardeşimiz, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti aday çıkartmıyor MHP  Tahir Taşkını çatı adayı olarak çıkartıyor bu Yaşar Yıldırım'ın beyanı hafta içi esnaf ziyaretlerinde belirtmiş" dedi.

2019 seçimlerine bir yıl  kala siyaset Kızılcahamam'da biraz hareketli geçecek gibi görünüyor, tabi siyaset yapıyorsan gündemi belirleyeceksin eğer belirleyemezsen mutlaka birileri belirler.