Ak Partili vekiller teşekkür için geldi

Kızılcahamam'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, AK Parti seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, "Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındaki millet desteğinin yüzde 50 olması bütün dünyada heyecan yarattı" dedi.

AK Parti Ankara 2. bölgeden milletvekilliğine seçilen TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ve Emrullah İşler ile teşekkür ziyaretleri kapsamında Kızılcahamam'a gelen İpek, AK Parti seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

İpek, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sonsuz teşekkür ve şükranlarını iletmek üzere Kızılcahamam'a geldiklerini belirterek,

"Gerçekten bütün dünya bu seçimin sonuçlarını bekliyordu. Acaba 'Tayyip Erdoğan'ın arkasındaki seçmen desteği ne kadar' diyordu, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındaki millet desteğinin yüzde 50 olması bütün dünyada heyecan yarattı" dedi.

Seçimden önce çok senaryo yazıldığını ve konuşulduğunu ifade eden İpek, şunları kaydetti:

"Bu senaryoları yazanlar bu milleti tanımıyorlardı. Tam anlamıyla bu milleti tanıyan, tam anlamıyla seçmenin ruh dünyasını ve içini bilen genel başkanımız, bu milleti başından sonuna kadar çok iyi anlayarak önce Allah'a sonra millete güvenerek yola çıktı.

Seçimden önce 'Yüzde 50 ve üzeri oyla iktidara geldiğimizde bu ülkeyi hiç kimse tutamaz' demiştik. Allah'ın izniyle 2023 yolculuğunda bu ülkeyi bu milleti hiç kimse tutamayacak.

Bu seçimlerin aynı zamanda Kızılcahamam'da yerel seçimler için bir prova olduğunu söylemiştik bundan böyle bütün Kızılcahamamlılar belediye başkanlığının AK Parti'nin olması için çalışacaklar. "

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya da, seçim sırasında herkesin konuştuğunu belirterek, "Seçim günü bütün Türkiye sustu, millet sandıkta konuştu. Bu aziz millet, bu aziz Kızılcahamamlı, 'AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan' dedi.

Bu millet Menderes'i keşfetti sistem yedi, Özal'ı keşfetti sistem yedi. Artık millet kendi bağrından kopan sayın Başbakanı keşfetti ve ona sahip çıkıyor. Üçüncü kez iktidarı ve ülke yönetimini verdi" diye konuştu.

Türkiye tarihinde bir genel başkan 7 defa sandıktan zaferle çıkatı.

Toplantının sonunda bir konuşma yapan ikinci bölge milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler Türk siyasi tarihinde ilk defa bir parti genel başkanı yedi defa sandıktan zaferle çıktı.Bildiğim kadarı ile bunun dünya ve Avrupa da örneği yok, biz seçime giderken dedik ki Türkiye hazır hedef 2023 bunun anlamı ne biz Allah nasip ederse biz daha bu sandıktan çok zaferle çıkacağız dedi.