Ak Parti Sevgi Yürüyüşü ne yüzlerce Kızılcahamamlı katıldı

30 Mart 2014 yerel seçimlerine bir gün kala bugün Kızılcahamam’da Başbakan yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney,  Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik, ve yüzlerce Kızılcahamamlı Ak Parti sevgi yürüyüşünde bir araya geldi.

Soğuksu Milli Parkından başlayan yürüyüş boyunca vatandaşlar yürüyüşe katılanlara sevgi gösterirken Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ’de vatandaşlara karanfil dağıttı. Yürüyüş boyunca katılımın arttığı ak partinin sevi yürüyüşünde Kızılcahamam’da gezilmedik yer kalmadı. Başbakan yardımcısı Emrullah İşler, Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney Ankara Milletvekili Seyit Sertçelik  Soğuksu Caddesi, Şehit Mehmet Erdem Caddesi, Hal Caddesi, Ankara Caddesi, Kadir bey, cennet sitesi, sanayi, Toki, öğretmenler, Özen ve Yeşilçamlık sitesi bu kapsamda dolaşıldı.

Belediye Başkan Adayı Muhittin Güney bugün yaptığımız bu etkinlik ve katılımın yoğunluğuna baktığımızda Kızılcahamam'da bu iş bitmiş vatandaş tercihini vermiştir. İnşallah yarın sandıktan zaferle çıkacağımızı ve Kızılcahamam’a hizmet etmek için canla başla çalışmaya başlayacağımızı ümit ediyorum. Kızılcahamam'da güzel bir seçim dönemi yaşadık, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun kimsenin,sevgi ve barıl ortamında bir sürecin sonuna geldik. Yarın sandık başına giden hemşehrilerimizden yine böyle güzel bir ortamda oylarını kullanmalarını temenni ediyorum, Seçimin ülkemize ve Kızılcahamam'a hayırlı olmasını diliyorum ” dedi