Ak Parti Kızılcahamam kampı başladı

AK Parti 12'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Kızılcahamam Asya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.
 
Toplantıya, bakanlar, milletvekilleri, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ve parti kurucuları katılacak. Toplantı, katılımcıların bugünden itibaren otele yerleşmeleri ile başlayacak.
 
12'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın resmi açılışı ise 31 Mayıs Cumartesi günü öğleye doğru AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ile gerçekleştirilecek.
 
Aynı gün milletvekilleri görüş ve önerilerini parti yöneticileri ve hükümet üyelerine anlatacak.
 
Cumartesi günü Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımcılara ekonomideki son gelişmelere ilişkin bilgi vermesi de bekleniyor.
 
Toplantının üçüncü ve son günü olan 1 Haziran Pazar günü ise Başbakan Erdoğan ve bakanlar katılımcıların sorularına yanıt verecek.
 
AK Parti 12'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Başbakan ve Genel Başkan Erdoğan'ın öğleden sonra yapacağı kapanış konuşması ile sona erecek.
 
Öte yandan, 3 günlük kamp süresince 13 gruba ayrılan milletvekillerinin de bakanlar ile bir araya gelerek sorun ve önerilerini aktarmaları planlanıyor. Toplantıya, katılımcıların eşlerinin de davet edildiği öğrenildi.