Ak Parti İstanbul ve Ankara Adaylarını Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ocak'ta İstanbul adayını, 15 Ocak'ta ise Ankara'daki programda Ankara adayını açıklayacaklarını söyledi.

Erdoğan, yapımı tamamlanan yeni AK Parti Konferans Salonu'nda incelemelerde bulunup, genel başkan yardımcılarından bilgi aldı. Erdoğan burada gazetecilerin yerel seçimlere ilişkin sorularını yanıtlarken İstanbul için de önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise 15 Ocak'ta açıklanacağını belirtti

elipsbet

Erdoğanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına hemşehrimiz Murat Kurumu Açıklayacağı söyleniyor,İstanbul için İçişleir Bakanı Ali Yerlikaya'nın ismi geçsede, Çevre ve Şehircilik alanında deneyimli kentsel dönüşüm noktasında tecribeli hemşehrimiz Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Ankara adayının ise Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un gösterileceği dile getiriliyor. Murat Kurum'un İstanbul'a aday gösterilmemesi durumunda Ankara Büyükşehir Bediye Başkanlığına da ismi geçiyor.