Ak Parti İlçe Başkanı Seçim Afişleri İçin Açıklama Yaptı

Ak Parti ilçe başkanıı Güray Altunay aptığı açıklamada şunları söyledi.

Değerli hemşehrilerim;

   Öncelikle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler bir konu hakkında siz değerli hemşehrilerimi bilgilendirmek isterim.
   Her seçim öncesi, tüm siyasi parti ilçe başkanları ile toplantı yapılır ve bayrak ve poster asımının hem adaletli olması hem de çevre kirliliğine sebep olmaması için bayrak ve poster asımının nasıl yapılacağı kararı alınır ve seçime katılan bütün partiler tarafından bu karara uyulur idi. Genellikle de sadece Seçim Koordinasyon Merkezlerinin ve ilçe teşkilatlarının olduğu yerlere asılır idi.
    Gonebet Maalesef bu seçim sürecinde toplantı beklenmeden , özellikle bu konularda bilgisi olan önceki seçimde İyi parti bu seçimlerde CHP adayı olan arkadaşımız direklerin tamamını resimleri ile doldurmuş ve diğer adayların hakkını gaspetmiştir. İlçe başkanları toplantısı yapıldığında ise özellikle CHP ilçe başkanı tarafından bu seçimde böyle bir sınırlamanın  gereği olmadığı belirtilmiştir.  CHP ilçe başkanı ve belediye başkan adayı arkadaşın bu uygulama ve kararından , önceki seçimlerde ki hassasiyetin çevre duyarlılığından değil kaynak bulamamaktan kaynaklandığı anlaşılmaktadır. 
    Bundan sonraki süreçte yapacağımız bayraklama'nın CHP ilçe başkanının ve CHP belediye başkan adayının her seçimde alınan karara uymamasından kaynaklandığını belirtir. 
Konuyu kamuoyunun takdirine sunarım