Ak Parti ilçe başkanı Halim Bedizi ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Kızılcahamam ilçe Başkanı Sefa Yıldırım önceki gün Orman ve Su İşleri bakanlığında Personel daire başkanı olarak görev yapan hemşehrimiz Halim Bedizi makamında ziyaret etti.

Son yıllarda bürokrasinin her alanında Kızılcahamam'lı bir hemşehrilerimizi görmekten mutluluk duyoruz diyen Ak Parti ilçe başkanı Sefa Yıldırım uzun yıllardan buyana memleketine hizmet eden ve bugün Orman ve Su işleri bakanlığınada personel Daire başkanı olarak görev yapan hemşehrimiz ilçemiz Salın köylü Halim Bediz beyi ziyaret etmekten mutlu olduk, kendisi her alanda ilçesine ve memleketine hizmet etmek için yoğun gayret gösteriyor bizde kendisine bu çalışmaları dolayısı ile teşekkür etmek istedik" dedi.

Kızılcahamamlılar derneği genel başkanı, aynı zamada Kazan Belediye Başkan Yardımcısı olan hemşehrimiz Beyhan Sarıda Halim Bediz'i makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hemşehrilerimizi böyle bir arada görmekten mutluluk duydum diyen Halim Bediz ise biz burada memleketimiz ve varız, elimizden geldiği kadar ilçemize katkı vermekten mutluluk duyoruz" dedi.