Ak Parti Belediye Meclis Aday Adayı Onur Özcan Esnaf Ziyaretinde Bulundu

AK Parti Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Onur ÖZCAN kapı kapı gezip ev ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerinde hemşerilerine “Önemli olan görev almak değil, önemli olan gönüllerde hoş bir sedaya başlangıç yapabilmek.” dedi.

“Bizim sevdamız Memleket Sevdası diyerek yola çıktık meclis üyesi olalım olmayalım derdimiz memleket sevdası olduğu için gerek siyasette gerek bürokraside gerekse iş dünyasında memleketim Kızılcahamam’ın derdi dile dertlenip hemşerilerimi yalnız bırakmayacağım. Bundan sonra sizinleyim sizinle yürüyeceğim.” diye sözlerine devam etti.

Ayrıca ziyaretlerinde bu seçimin önemini ilk oyunu kullanacak genç seçmenlere anlatan ÖZCAN;

“Yıllardır gençlik teşkilatlarında bu davada görev almış bir abiniz kardeşiniz olarak önce dava bilinci edinelim. Milli aklımızla düşünelim.” dedi.

“Bu savaş Hakk’la batılın savaşıdır. Cemil Meriç’in dediği gibi Olimpos dağının çocukları, Hira Dağının evlatlarını asla kabul etmeyecektir. Hira dağının evlatları olarak kapı,kapı gezerek davasını, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yıllardır anlatmak istediği o davayı anlatacağız.” dedi.Genç seçmenlerden AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman ACAR’a destek istedi