Ahmet Arslanoğlu öğretmenler günü mesajı yayınladı

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Yüksek duygularla donatılmış insanın, gerçek ve güzel insan olabilmesi için akıl, zekâ, irade gibi güzelliklerini doğru ve faydalı kullanabilmesi için eğitim ve öğretime ihtiyacı vardır. İlk eğitimini ailede alan insan, ilim tahsilini de öğretmenden alır.

Geleceğin Türkiye’sini öğretmenlerin süzgecinden geçiren metanetli yürekler, güçlü omuzlar, kuvvetli kafalar inşa edecektir. Öyleyse insanın şekil almasında en önemli unsurlardan biri, ruh ve gönül mimarlarımız olan öğretmenlerimizdir. Onların emeklerine kadirşinaslık gayesiyle belirlenen bir 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü daha yaşarken, gelmiş geçmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bütün eğitim camiasına hayırlar getirmesini, geleceğin Türkiye’sine daha çok huzur, düzen ve gelişmişlik getirmesini diliyorum.

Öğretmenlerimizin daha huzurlu bir eğitim-öğretim süreci yaşayabilmeleri ve gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın çağdaş standartlarda yetişebilmelerini sağlamak amacıyla AK Parti iktidarında “önce eğitim” dedik. Bu alandaki hizmetlerimizi hem çeşitlendirdik, hem geliştirdik:

Kızılcahamam'da Öğretmen ve öğrencilerimizin daha huzurlu bir ortamda eğitim vermeleri için başta okul olmak üzere kapalı spor salonları, yurtlar yapılmasına öncülük ettik.Bundan sonrada etmeye devam edeceğiz