Ağaca kendisini asan bir kişi yaşamını yitirdi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden Kızılcahamama meşe kömürü yapmak için gelen Çakır ailesinin 18 yaşındaki oğlu F.Ç (18) henüz bilinmeyen bir nedenle Kirmir çayı kenarında bulunan bir kavak ağacına kendisini asarak yaşamına son verdi.

Olay bugün saat 20.00 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa’dan Kızılcahamam Bedirler köyü çakal mevkiinde bulunan meşeleri keserek kömür yapmaya gelen çakır ailesinin çocukları F.Ç.(18) henüz bilinmeyen bir nedenle İl özel İdaresi asfalt şantiyesi karşısından geçen kirmir çayı kenarındaki bir kavak ağacına kendisini iple astı. F.Ç. (18) olay yerinde hayatını kaybetti. Kafasına bağlı el fenerinin ışığını görüp ağacın yanına gelen F.Ç. nin küçük kardeşi ağabeyinin ağaçta asılı olduğunu görünce ailesine haber verdi.

Olay yerine gelen F.Ç. (18) in abisi ağaçta asılı olan kardeşlerinin cansız bedenini yere indirdiler. Daha sonra jandarmaya haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ilçe jandarma ekipleri olay yerinde önlem aldı. Cumhuriyet savcısının gelmesinin ardından cenaze Kızılcahamam Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili jandarma soruşturma başlattı.