Adem Ceylan Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Oldu

Ankara ve ilçelerine İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetleer dolaayısı ile Çamlıdere ve Ankara genelinde sevilen bir şahsiyyet olan Adem Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Çamlıdere Bağımsız Belediye Başkanı olarak yoluna devam edeceğini açıkladı.

Adem Ceylan yaptığı açıklamada şunları söyledi "Değerli hemşehrilerim bildiğiniz gibi doğduğum topraklar memleketim Şeyh Ali Semarkandi Hazretleri şemsiyesi altında bulunan Çamlıdere'ye hizmet etmek için Belediye Başkan Adaylığı irademi daha önce belirtmiştim.
Başta ilçemiz Çamlıdere olmak üzere Ankara'nın 25 ilçesinde bu iradem doğrultusunda bir karar verilmesini heyecanla bekliyorlardı.
Ancak farklı bir karar tezahür etti 2 günden beri hemşehrimiz  yoğun bir şekilde bizzat ziyaretime gelerek, telefonla arayarak veya etrafımızda bulunan arkadaşlarımızı arayarak bu yanlış kararın düzeltilmesine imkan sağlamak açısından Belediye Başkanı adayı olmam gerektiği taleplerini yoğun bir şekilde belirtmişlerdir.
Gerek cennet vatanımız Çamlıdere'den, gerekse diğer ilçelerden gelen talepleri uygun olarak hemşehrimizin bu yanlışı oylarıyla düzeltmelerine fırsat vermek ve ilçemize hizmet etmek amacıyla, BAĞIMSIZ ÇAMLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI olmaya karar verdim.
Bütün hemşehrimizin hayır dualarını ve desteklerini bekliyorum saygılarımla.