A-101 - 10 Ağustos Perşembe İndirimli ürünler

A101 10 Ağustos 2017 aktüel ürün kataloglarında yer alan ve fırsatları ile sevindiren market; aktüel detaylarında önemli pek çok hususa yer veriyor. A101 market indirimleri ve fırsatlarında harika indirimler sunmuş. Peki hangi ürünlerde sunmuş bakalım.

A101, yeni ayda yeni ürün ve indirimler sunarken muhteşem ürünleri de getiriyor. Perşembe gününün yıldızından süper fırsatlar gelirken süper indirimler de beraberinde gelmiş demek çok da hata olmaz. Peki hangi ürünleri sosyal medyadan referans ile inceledik. Şimdi görsel incelemeleri ile devam edelim.

Yuvarlak Zigon Sehpa 3’lü Ayakkabı dolabı Aprilla ABS-1055 yağ ölçerli baskül Aprilla AFC-8001 ayak bakım törpüsü Dekoratif duvar saati Mini saksı Canlı çiçek salon bitkileri  İki kapaklı tek çekmeceli dolap Desenli metal dikiş kutusu Balkon kurutmalık Blue House BH009T Starman elektrikli dik süpürge Attlas ağaç kesme motoru Zorluteks Ranforce yastık kılıfı 2’li Verda maye çaydanlık seti CEM Nero tava seti 3’lü Papilla balık/gözleme tavası Porselen kaseli havan Niloya/Metecam çocuk seti Silindir saklama kabı 3’lü Dolap içi düzenleyici raf 4 katlı metal raf Bay/Bayan parmak arası terlik King K569 çelik su ısıtıcı Glass4you tencere seti 3’lü Lalezar tepsi Orta boy güveç tenceresi Güveç 6’lı seti Oval saklama kabı Kulplu bardak Yuvarlak kase Cam ürünler Ayaklı/kapaklı servis tabağı Galata meşrubat bardağı Dikdörtgen/yuvarlak saklama kabı

 

A101 10 Ağustos 2017 | A101 Aktüel