496 İlköğretim öğrencisine VİTAMİN dopingi

Kızılcahamam Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma vakfı tarafından hazırlanan sosyal proje kapsamında evinde bilgisayar ve interneti olan 496 ilköğretim öğrencisine TTNET VİTAMİN hediye etti..İlçe kaymakamı Bilal Çelik yaptığı açıklamada öğrencilerimizin internet nimetlerinden faydalı bir şekilde yararlanması için onlara bir yıllık ttnet VİTAMİN hediye etme kararı aldık Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak geliştirilmiş ve internet üzerinden kullanılan bir eğitim destek aracıdır diyen ilçe kaymakamı ttnet VİTAMİN, İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin eğitim hayatını kolaylaştıracaktır diyen ÇELİK projenin maliyetinin 15 bin lira olduğunu sözlerine ekledi.
Daha sonra Çağatay ilköğretim okulunda öğrenciler tarafından hazırlanan performans ödevlerinin sergilendiği sergiyide gezen ilçe kaymakamı burada öğrencilerin yaptığı ödevleri ile yakından ilglendi ve ödevler hakkında bilgi aldı.

 

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle il milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli kategorilerde Resim, Kompozisyon, şiir, yarışması yapıldı.

 

Resim dalında Perihan Erdoğan ilköğretim okulu öğrencisi Hayrunnisa Mühürdaroğlu il birincisi oludu.Liseler arası resim dalında Öznur Paker il ikincisi Kompozisyon dalında Şeyma Arar il birincisi olarak büyük başarı elde ettiler.

 

Kızılcahamam’ı en güzel şekilde temsil eden ve ilçemize Ankara’da birçok okul içerisinde birincilik kazandıran öğrenciler ilçe kaymakamı tarafından ödüllendirildi.Kaymakamlık makamında öğenc ve öğretmenlerini ağırlayan İlçe kaymakamımız Bilal Çelik öğrencilerin göstermiş olduğu başarıdan ötürü onları kutlayarak çeşitli ödüller ile öğrencileri sevindirdi.