45 yıldır yaşadığı mahalleye muhtar adayı oldu

45 yıldır Yenice Mahallesinde ikamet eden, esnaflık 2002 yılından buyana Kızılcahamam'da esnaflık yapan, bu  süreçte mahallenin problemlerini yakından gözlemleyen ve vatandaşlarla birebir temaslar kuran ALİ VURAL, muhtar adaylığını açıkladı.

Yenice Mahallesi sakinlerine hizmet etmek ve problemlerini çözüme kavuşturmak için gayret göstereceğini belirten VURAL, “Muhtarlık, vatandaşın devletle olan ilişkilerinde ilk ve en önemli kapılarından birisi. Dolayısıyla mahallenin ve mahallede ikamet eden vatandaşların beklentilerinin gerek yerel yönetimlere, gerek merkezi yönetimin ilimizde, ilçemizde bulunan teşkilatlarına iletilmesinde ve hayata geçirilmesinde muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor. Ben de bu bilinçle yola çıktım ve  ilçemizin en büyü mahallesi  olan Yenice Mahallemize muhtar adayı oldum” diye konuştu. 

Yenice Mahallesi’nde uzun yıllardır ikamet ettiğini, esnaflık yapması dolayısıyla vatandaşları yakından tanıdığını ve mahallenin ihtiyaçlarını birebir gözlemlediğini dile getiren ALİ VURAL,Siz değerli saygıdeğer yenice mahallesi sakinleri güzel mahallemizin tüm sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyorum. Bu sebeple abilerim, ablalarım, amcalarım, teyzelerim, kardeşlerim sizlerin değerli desteği ile Allah’ın izni ile muhtar olmaya adayım. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum…
Allah’a emanet olun.

Destek sizden hizmet bizden

 

ALİ BURAL KİMDİR ?

1979 Kızılcahamam’da doğdum. Ticaret meslek lisesi mezunuyum 45 yıldır yenice mahallesinde oturmaktayım. evli 2 kız çocuk babasıyım.2002 yılından bu yana Kızılcahamam’da esnafım.