21 Mart Dünya Ormancılık Günü Dolayısıyle Fidan Dağıtıldı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü” ve 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Orman Haftası” münasebetiyle Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü Mehmet PINAR ve bölge şefleri, İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ ‘ı makamında ziyaret etti.

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü Mehmet PINAR tarafından hafta boyunca ilçe genelinde yapılacak etkinlikler ve İlçe Müdürlüğünün çalışmaları hakkında ilçe Kaymakamına bilgi verdi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamı; İlçemiz ve ülkemiz için orman varlığı ve ağaçlandırma çalışmalarının önemine değinerek, ormanlık alanların korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

 Ayrıca, Orman Haftası dolayısıyla Kaymakamımız Mehmet YILDIZ, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza OCAK, daire amirlerimiz ve vatandaşların katılımı ile Kızılcahamam Belediyesi hizmet binası önünde fidan dağıtımı töreni gerçekleştirildi.