Başköy Kalesi Turizm'e Açılıyor...Video

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2007 - 23:00, Güncelleme: 23.03.2007 - 23:00 3149+ kez okundu.
 

Başköy Kalesi Turizm'e Açılıyor...Video

İlçemizin nüfusu kalabalık köylerinden olan ve kalesi ile ünlü Eğerli Başköy resimlerede gorünen keleyi halka açmak için caba sarfediyor

Köyde kalabalık bir grup karşıladı İlçe Kaymakamı Sayın Bilal Çelik ve beraberindeki heyet köy konağında köylüleri dinledi. Şimdiye kadar gezdiğimiz bütün köylerde yaşanan su sıkıntısı bu köyümüzde yok köyün problemleri olmayan bir köyümüz Başköy kalesinin bulunduğu bu köyde dernek yönetimi ve köy muhtarı bu kaleden artık köyleri adına faydalanmak istiyorlar şimdiye kadar kitaplarda ve resimlerde gördüğümüz keleyi turizme açmak için kalenin yakınına kadar giden yolun biran önce açılmasını istiyor. Kalenin turizme açılması ile birlikte  köylerinin de kalkınacağını ifade eden köy yöneticileri İlçe Kaymakamı Bilal Çelik ve İl genel Meclis Üyesi Fahrettin İlhandan bu yolun açılması için yardım istediler Gelen heyete yolun açılacağı güzergahı inceleyen İlçe Kaymakamı yolun  bu yıl içerisinde açılacağı müjdesini verdi. Geçtiğimiz ay köyde çıkan bir yangında tamamen yanan 3 evin sahibine de kişi başına Sosyal Yardımlaşma Vakfın dan 1.500 YTL yardım edileceğinin de söyleyen İlçe kaymakamı Sayın Bilal Çelik amacımız hizmet etmek biz insanların bize ulaşmasını makamın vermiş olduğu resmiyetten belki yanımıza gelemeyen ve bize ulaşamayan insanımızın ayağına geldik ve gitmeye devam edeceğiz insanlarımızı bu sıkıntılardan kurtarmak için elimizdeki olanakları en iyi şekilde kullanarak insanımıza hizmet sağlayacağız dedi.  
İlçemizin nüfusu kalabalık köylerinden olan ve kalesi ile ünlü Eğerli Başköy resimlerede gorünen keleyi halka açmak için caba sarfediyor

Köyde kalabalık bir grup karşıladı İlçe Kaymakamı Sayın Bilal Çelik ve beraberindeki heyet köy konağında köylüleri dinledi.

Şimdiye kadar gezdiğimiz bütün köylerde yaşanan su sıkıntısı bu köyümüzde yok köyün problemleri olmayan bir köyümüz

Başköy kalesinin bulunduğu bu köyde dernek yönetimi ve köy muhtarı bu kaleden artık köyleri adına faydalanmak istiyorlar şimdiye kadar kitaplarda ve resimlerde gördüğümüz keleyi turizme açmak için kalenin yakınına kadar giden yolun biran önce açılmasını istiyor.

Kalenin turizme açılması ile birlikte  köylerinin de kalkınacağını ifade eden köy yöneticileri İlçe Kaymakamı Bilal Çelik ve İl genel Meclis Üyesi Fahrettin İlhandan bu yolun açılması için yardım istediler Gelen heyete yolun açılacağı güzergahı inceleyen İlçe Kaymakamı yolun  bu yıl içerisinde açılacağı müjdesini verdi.

Geçtiğimiz ay köyde çıkan bir yangında tamamen yanan 3 evin sahibine de kişi başına Sosyal Yardımlaşma Vakfın dan 1.500 YTL yardım edileceğinin de söyleyen İlçe kaymakamı Sayın Bilal Çelik amacımız hizmet etmek biz insanların bize ulaşmasını makamın vermiş olduğu resmiyetten belki yanımıza gelemeyen ve bize ulaşamayan insanımızın ayağına geldik ve gitmeye devam edeceğiz insanlarımızı bu sıkıntılardan kurtarmak için elimizdeki olanakları en iyi şekilde kullanarak insanımıza hizmet sağlayacağız dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kizilcahamamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.