Gerede'ye kurulan EDS sürücüleri isyan ettirdi.
Vakıf Bank Kızılcahamam şubesi tamamlandı bu hafta açılıyor.
YSK Liste Yayınladı! İşte İl İl Milletvekili Sayıları
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM Genel Kurula Katıldı
Milliyetçi Hareket Partisinin Kızılcahamam Kampı Başladı
Şafak Operasyonunda Göz Altına Alınan Şüphelilerden 5’i Tutuklandı.

- 13-12-2017
- 0 yorum
- 5138 okunma
Kızılcahamam Haber olarak daha önce dile getirmiştik, şimdi yine dile getiriyoruz. Günde 1 Milyon 200 bin metreküp su tüketen Ankara'nın su ihtiyacını karşılayan 7 barajın doluluk oranı yüzde 20.74'e geriledi. Kavşakkaya, Akyar ve Elmadağ Kargalı barajlarında ise su tamamen tükenme noktasına geldi.Su tasarrufu olmaz, yağmur ve karda istenilen düzeyde yağmazsa başkentin işi kötü, bizden söylemesi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASKİ) verilerine göre, başkente su sağlayan 7 barajda doluluk oranı yüzde 20.74'e geriledi. ASKİ'nin dijital sensörlerle anlık olarak yaptıkları ölçüm raporlarına göre; 12 Aralık 2016 tarihinde Ankara'daki barajlarda doluluk oranı 441 milyon 793 bin metreküp su ile yüzde 27.85 olarak ölçülürken bu yıl aynı tarihteki su oranı 329 milyon 99 bin metreküp su ile yüzde 20.74 olarak ölçüldü.
3 BARAJDAN SU VERİLEMİYOR
Başkentin en büyük barajı olan Çamlıdere Barajı'ndaki su seviyesi yüzde 18.85 seviyesine inerken barajlar son yılların en kurak mevsimini yaşıyor. 56 milyon metreküp su kapasitesi bulunan Akyar Barajı, 80 milyon 835 bin metreküp su kapasitesi bulunan Kavşakkaya Barajı ve 2 buçuk milyon metreküp su kapasitesi bulunan Elmedağ Kargalı Barajı'nda su tamamen tükenme noktasına geldi. Şu an itibari ile doluluk oranları yüzde 13.84 düzeyinde bulunan Akyar, yüzde 13.57 olan Kavşakkaya ve yüzde 13.36 olan Elmadağ Kargalı barajlarının su verme seviyelerinin altında bulunması nedeniyle Ankara'ya su verilemiyor.
Öte yandan Kızılcahamam'da bulunan Kurtboğazı barajı ise en dolu baraj olarak görünüyor. 92 milyon 53 bin metreküp kapasiteli baraj yüzde 49.57 doluluk oranı ile Ankara'nın en dolu barajı konumunda yer alıyor.
- Gerede'ye kurulan EDS sürücüleri isyan ettirdi.
- Vakıf Bank Kızılcahamam şubesi tamamlandı bu hafta açılıyor.
- YSK Liste Yayınladı! İşte İl İl Milletvekili Sayıları
- MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM Genel Kurula Katıldı
- Milliyetçi Hareket Partisinin Kızılcahamam Kampı Başladı
- Şafak Operasyonunda Göz Altına Alınan Şüphelilerden 5’i Tutuklandı.
- Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreşte Türkiye Üçüncüsü Oldu
- Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Bütün Hızıyla Devam Ediyor
- Şampiyon Güreşçiler Kızılcahamam'da
- Voleybol Turnuvasında Şampiyon Yine Değişmedi.
- Voleybol Turnuvasında Finalin Adı Hükümet Konağı- Anadolu Lisesi
- Voleybol Turnuvasında Yarıfinalistler Belli Oldu
Sırrı ER Kızılcahamamhaber
ESYAV Bülteni On Yaşında
YENİABDURRHMAN DİLİPAK VAKİT
Zarrab diye biri
YENİAv.Murat SUCU
BEKLENEN SEÇİM
YENİ